۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۲

مدیرکل زندان های همدان خبر داد:

رشد ۱۸ درصدی اشتغال مولد در زندان‌های همدان

رشد ۱۸ درصدی اشتغال مولد در زندان‌های همدان

همدان - مدیرکل زندان های همدان از رشد ۱۸ درصدی اشتغال مولد در زندان های همدان طی ۹ ماه امسال نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی زندان‌های استان همدان، حسن محمدیاری در گردهمایی مسئولان اشتغال و حرفه‌آموزی زندان‌های استان همدان از رشد ۱۸ درصدی اشتغال مولد در ۹ ماهه امسال نسبت به سال گذشته خبر داد.

وی با تاکید بر برگزاری کارگاه‌های جدید و کاربردی برای مددجویان زندان‌های استان، عنوان کرد: باید برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری کارگاه‌های جدید اشتغال ویژه مددجویان در زندان‌های استان انجام گیرد و نسبت به توسعه برنامه‌های اشتغال و حرفه‌آموزی اهتمام ویژه‌تری داشته باشیم.

مدیرکل زندان‌های همدان در ادامه از افتتاح سوله جدید اشتغال و حرفه‌آموزی در زندان همدان خبر داد و افزود: با افتتاح این سوله زمینه برای اشتغال بیشتر مددجویان در زندان همدان فراهم خواهد شد.

کد مطلب 4178554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha